shopping, glass och värme

Det är nog tre ord som beskriver gårdagen väldigt bra. Vi klev upp tidigt och åt frukost för att sen få skjuts av Jit till marknaden. Värmen på marknaden var inte nådig, svetten rann överallt medan vi gick mellan alla stånden och kikade. Allt var billigt och det fanns mycke grejer att köpa, skor, klänningar, linnen, djur, väskor allt fanns. Efter att vi gått inne på marknaden som var väldigt stor med presseningstak över bestämde vi oss för att köpa glass. Ni vet ju hur dyrt glass har börjat bli hemma, varje gång man ska köpa en har de smyghöjt med 1kr vilket har resulterat till att de kostar kring 20kr. Här kostar en cornetto 20 bath vlket är 5kr så det är ju inte helt fel.



Här sitter vi och njuter av våra 5kr glassar utan för 7 eleven.






Efter att vi ätit våra glassar såg vi annanasmannen och vi insåg att våran längtan var över.



Klara fick en släng av påssjkan.... men det slutade inte där.
När en man som sålde sjalar kom förbi sa jag och lisa som vanligt nej  tack men klara
sa bara föratt man inte vill köpa kan man ju kolla så hon vinkade glatt in sjalmannen och
började att pruta......





Högen med sjalar blev större och större och klara nöjdare och nöjdare.






TIll slut fick sjalmannen sälja alla utom en sjal och klara blev nöjdare än någonsin.

Efter en dags konkande på alla grejer vi köpt var vi slut och tog en taxi-pickup hem för 200 bath. När vi kom hem tog vi ett dopp i polen i klubbhuset med våra ny inköpta bikinis (om det blir så i plural), åt middag, läste böcker och provade kläderna vi köpt. Här under är en bild på dagens inköp men klaras sjalar var på nedervåningen så de är inte med.



Denna bild får avsluta tisdagen.


ONSDAG
idag har vi inte gjort så mycket, varit nere på stranden och badat och solat. Vi åt lite jordgubbar och njöt i allmänhet av livet och hur bra vi har det. När vi kände oss nöjda började vi byta om till vanliga käder, det var då det hände. Lisa böjde sig ner och vad som hände sen vet jag inte, hon fick ont i ryggslutet så hon kunde inte böja sig ordentligt. Även om hon hade ont i ryggen och gick långsanare än vanligt tittade vi runt lite i några butiker och åt lunch. Men efter lunch gick hon saktare och saktare som en liten snigel så vi tog en taxi hem så att hon skulle få vila. I nuläget har vi fått upp henne en gång, medicinerat henne med värktabletter och truga i henne mat. Vi hoppas att hon blir bättre till imorron men ora er inte vi tar väl hand om henne och hon har blivit lite bättre nu under kvällen.

Ni får en uppdatering imorron om hur "farmor" (som klara kallar lisa i nuläget) mår.


Kommentarer
Postat av: Vill också ha!!!

O så fina sjalar, du måste köpa en med elefanter till mig en röd att ha som duk (den Klara ratade), så fiiiint.Oroa dig inte för Farmor hon är nog ung på nytt imorgon

Kram

2009-02-04 @ 16:23:42
Postat av: broder

men hur ska detta gå! ni bara shoppar och shoppar. hur i hela friden ska du få plats med allt i bagaget hem :P

2009-02-07 @ 23:35:36
URL: http://schweizerosten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0